One Piece Egghead Arc Ne Zaman? Tanıtımı Yayınlandı!

Eiichiro Oda’nın efsanevi One Piece animesi, heyecanla beklenen One Piece Egghead arc 2024 Nisan ayında devam edecek. Bu haber, Monsters: 103 Mercies Dragon Damnation animesi ve One Piece Film Red’in Pazar günü yayınlanmasından sonra gelen bir tanıtım videosu ile duyuruldu.

One Piece Animesi “Recharge” Dönemine Giriyor

Pazar akşamı canlı olarak yayınlanan “One Piece News #1” özel programında, One Piece animesinin Mart 2025’e kadar düzenli Pazar yayın saatinde bir ara vereceği ve bu süre zarfında yayın takviminin değişeceği açıklandı. 2025 Nisan ayında anime yeni yayın saatiyle geri dönecek. Daha fazla detay, 22 Aralık’ta düzenlenecek Jump Festa 2025 etkinliğinde açıklanacak.

Yeniden Düzenlenen Fish-Man Island Arc’ı Geliyor

One Piece hayranları, 27 Ekim’den itibaren, Fish-Man Island Arc‘ının özel olarak yeniden düzenlenmiş 21 bölümlük bir versiyonunu izleyebilecek. Bu versiyonda sahneler yeniden çekilerek detaylar, renk tonlamaları, ışıklandırma ve özel efektler iyileştirilecek. Ayrıca Dolby Atmos ses sistemi ile izleyicilere sunulacak.

Bu özel bölümler için, Mugiwara no Ichimi (Hasır Şapka Korsanları) adı altında “We Go!” açılış şarkısının yeni bir versiyonu söylenecek. Daha önce bu şarkıyı yalnızca Hiroshi Kitadani seslendirmişti. Ayrıca BEadlı grup, final şarkısı olarak “Sailing”i seslendirecek.

Yeni One Piece Mobil Uygulaması: One Piece Base

Bir diğer büyük yenilik ise One Piece Base adlı mobil uygulama. Bu uygulama, manga izleyicisi ve daha pek çok içerik sunacak. Japonya’da bu Pazar kullanıma sunulacak olan uygulama, 2025’te Japonya dışında da erişilebilir olacak. Uygulama, hayranların One Piece ürünlerinden barkod tarayarak puan kazanıp bölümler açmasına da imkan tanıyacak.

Ayrıca uygulamanın Nigaoe Maker (Portre Yapıcı) hizmeti, hayranların fotoğraflarını Oda’nın tarzında sanat eserlerine dönüştürecek.

One Piece Fan Letter Özel Bölümü ve Diğer Yenilikler

20 Ekim’de yayınlanacak olan One Piece Fan Letter özel bölümü, Tomohito Ōsaki’nin Mugiwara Stories kısa hikayelerinden uyarlanacak ve anime serisinin 25. yılına ithaf edilecek. Bu özel bölüm, resmi YouTube kanalı üzerinden bir tanıtım videosu ile duyuruldu.

Crunchyroll, hem One Piece Fan Letter hem de One Piece Log: Fish-Man Island Saga özel bölümlerini yayınlayacağını doğruladı.

One Piece Film Red Başarısı

2022 Ağustos ayında vizyona giren One Piece Film Red, Japonya’da Kasım 2023’teki son gösterim gününe kadar 20.33 milyar yen (yaklaşık 137 milyon ABD doları) hasılat elde etti. Film, Japonya’da tüm zamanların en yüksek hasılat yapan altıncı filmi ve en çok kazanan dördüncü anime filmi oldu.

One Piece’in canlı aksiyon dizisinin ikinci sezonu ve Wit Studio tarafından Netflix için hazırlanan One Piece yeniden yapımı da şu anda geliştiriliyor.

Bizi X (Twitter) üzerinden takip ediyor musunuz?

0 0 Oylar
Article Rating
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiden Yeniye
Yeniden Eskiye En çok oy alan
Inline Feedbacks
View all comments
0
Yorum Yapmak ve Görüntülemek İçin Tıklayınızx