The Gamer Webtoon Öneri ve The Gamer Webtoon Konusu

The Gamer adlı webtoon ilk olarak 2013 yılında yayınlanmaya başlamış Güney Kore webtoonudur. The Gamer webtoonu günümüzde hala devam etmekte olan bir webttondur. Ne zaman sona ereceği de şuana kadar belirtilmemiştir.

The Gamer genel olarak Fantezi, RPG, ve Dungeons ve Dragons kategorilerinde olan Discworld adlı romandan etkilenmiştir. Esinlendiği romandan temel alan The Gamer webtoonu aynı şekilde Fantezi, RPG gibi kategorilerde bizlere sunulmuştur. Yazarlığını Sangyoung Son ve çizerliğini Sang-A adlı sanatçılar üstlenmiştir. Şuanda webtoon 5. sezonunu yayınlamaktadır.

Webtoon içerisinde ağırlıklı olarak fantezi ve RPG kategorilerini barındırsa da aksiyon, macera, aşk gibi birçok farklı kategori ele almaktadır.

The Gamer Webtoon
The Gamer Webtoon

The Gamer Webtoon

Oluşturan : Sangyoung Seong  & Sang-A

Okuma : 1.8 M

Puan : 9.63

Durum : Devam Ediyor…

Kategori : RPG, Fantezi, Macera

Bölüm : 5 Sezon 9 Bölüm

***Veriler sadece webtoons.com adresinde bulunanlardır. Diğer platromlarda gerçekleştirilen veriler bunlara dahil değildir.

Webtoon webtoons.com adresinde her cuma günü yayınlanmaktadır. Takip ederseniz The Gamer adlı webtoonunu keyifle okuyabilirsiniz.

The Gamer Webtoon Konusu

Han Jin-Han adındaki baş karakterimiz etrafında bulunan dünyayı “The Gamer” adlı bir oyun olarak görmesine izin veren özel yeteneğe sahip bir lise öğrencisidir. Seviye arttırrabilir bunun yanında istatistiklerini artırabileceği ve zihnini geliştirebildiğini farkeder. Zihnini geliştirdiği sırada yanlışıkla kendi gizli dünyaları olan Abyss ile bağlantısı olanlar için bir savaş alanına katılır.

Bu savaş alanında gördükleri işığında tekrar bu savaşa dahil olma korkusu ile kendi gücünün gelişmesi gerektiğini algılar. Bu yüzden sürekli antremanlar yapmaya başlar. Fakat bir gün yanlışıkla bir savaş alanına girer ve zombiler ile savaşmak durumunda kalır. Ve buradan sonra hikaye soluksuz devam eder….

Buradan sonrası spoiler olur o yüzden bu kadar yeterli 🙂 Yukarıda anlattığım gibi macera ve fantezi dünyalarından hoşlanıyorsanız sizin için vazgeçilmez bir webttondur.

The Gamer Webtoon Oku

The Gamer webtoon oku mak için webtoons.com adresinden okuyabilirsiniz. Bu webtoonu en özel kılan ise bizlere türkçe bir seçeneğinin bulunmasıdır. Bu yüzden kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum.

The Gamer Webtoon Oku

Daha fazla Webtoon Önerilerine göz atmak isterseniz Webtoon Öneri kategorimize göz atabilirsiniz.

Anime hakkında bilgilerimi bu sitede kullanıcıya aktarmaya çalışacağım. ^_^

0 0 Oylar
Article Rating
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Yorum Yapmak ve Görüntülemek İçin Tıklayınızx