Fairy Tail 100 Years Quest Animesi Yeni Tema Şarkıları Tanıtıldı

Hiro Mashima ve Atsuo Ueda’nın sevilen Fairy Tail: 100 Years Quest anime serisi için yeni bir tanıtım videosu ve ana görsel yayınlandı. Video, animenin yeni açılış ve kapanış tema şarkılarını duyurdu. THE RAMPAGE from EXILE TRIBE, yeni açılış şarkısı olan “Endless Happy-Ending” ile dikkat çekiyor. Emi Noda ise kapanış şarkısı “ties” ile karşımıza çıkacak. Bu şarkılar, 14. bölüm itibarıyla animede yer alacak.

Fairy Tail 100 Years Quest Yeni Bölümler ve Seslendirme Kadrosu

Anime, 7 Temmuz’da TV Tokyo ve diğer Japon kanallarında yayın hayatına başladı. Natsu, Lucy, Gray ve Erza gibi tanıdık karakterleri seslendiren Tetsuya Kakihara, Aya Hirano, Rie Kugimiya ve Yūichi Nakamura da rollerine geri dönüyor. Ayrıca yeni karakter seslendirmelerinde Mugihito (Elefseria) ve Yūichirō Umehara (Mercphobia) gibi isimler yer alıyor.

Madmole karakterinin seslendirmesi ise “çeşitli nedenler” dolayısıyla değiştirildi. Seslendirmen Itaru Yamamoto, sözleşme ihlali nedeniyle rolünden ayrıldı.

Deneyimli Kadro ve Yaratıcı Ekip

Animenin yönetmenliğini Shinji Ishihara üstlenirken, Toshinori Watanabe yönetmenlik görevini sürdürüyor. Edens Zero gibi başarılı projelerden tanıdığımız Yurika Sako ise karakter tasarımlarını yapıyor. Serinin müzikleri ise Fairy Tail evreninin tanıdık ismi Yasuharu Takanashi’ye emanet.

Kodansha USA, mangayı İngilizce olarak yayınlarken, serinin kahramanları Natsu, Lucy, Happy ve Erza’nın “100 Yıllık Görev” maceraları hız kesmeden devam ediyor.

Mashima’nın orijinal Fairy Tail mangası, daha önce üç televizyon animesine (2018’deki “final sezonu” dahil), iki anime filme, birkaç orijinal video anime projesine ve spinoff mangaya ilham verdi. Kodansha USA Publishing, orijinal mangayı ve bazı yan ürünlerini Kuzey Amerika’da yayınlamaktadır.

Bizi X (twitter) üzerinden hemen şimdi takip edin, anime haberleri ve anime sohbetleri ile orada buluşalım. Anime önerileri için de bizden faydalanabilirsin!

0 0 Oylar
Article Rating
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiden Yeniye
Yeniden Eskiye En çok oy alan
Inline Feedbacks
View all comments
0
Yorum Yapmak ve Görüntülemek İçin Tıklayınızx