Lockdown Zone Level X Light Anime 2. Sezon Onaylandı!

İlk sezonu 6 Eylül’de yayınlanan Lockdown Zone: Level X anime serisi, büyük bir heyecanla 2. sezonu duyurdu. İlk sezonda yer alan başlıca seslendirme kadrosu şöyleydi:

  • Sora Amamiya – Ryoka Tsurumi
  • Ryota Ohsaka – Shūhei Murosaka
  • Mirei Kumagai – Ryoka’nın annesi
  • Yoshiyuki Shimozuma – Shūhei’nin babası

The 100 Girlfriends Who Really, Really, Really, Really, Really Love You ve Dropkick on My Devil! gibi popüler yapımlardan tanıdığımız Hikaru Sato yönetmen koltuğunda otururken, ses yönetimini Yūichi Imaizumi üstleniyor. Ses efektleri Hiroki Nozaki ve Airi Kobayashi tarafından yapılıyor, müziklerde ise kidlit imzası bulunuyor. Prodüksiyon süpervizörlüğünü ise Kazuya Takahashi üstleniyor.

2017’de Oishi tarafından peep platformunda sohbet tarzında bir roman olarak başlatılan hikaye, 2020 yılında meshe tarafından mangaya uyarlanmıştı. Futabasha tarafından Web Comic Action’da yayınlanan bu manga, 2022’de tamamlandı. Aynı zamanda Denpa tarafından eş zamanlı olarak İngilizce’ye çevrilmişti.

Lockdown Zone Level X Light Manga Konusu

Ryoka, sabah uyandığında annesinden gelen telaşlı mesajlarla karşılaşır. Annesi onu bir tehlikeye karşı uyarsa da, tam olarak neler olduğunu açıklamaz. Dışarıda dünya sona eriyor olabilir ve apartmanlarının çatısında kimliği belirsiz bir varlık bulunuyor olabilir!

“Light Anime” olarak tanımlanan bu yapım, basit bir animasyon tarzı kullanarak prodüksiyon maliyetlerini ve zamanını azaltıyor. Diğer “light anime” projeleri arasında Maarui Kanojo to Zannen na Kareshi ve Moriarty’s Perfect Crime bulunuyor.

Kaynaklar: Lockdown Zone: Level X‘in X/Twitter hesabı, Comic Natalie

0 0 Oylar
Article Rating
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiden Yeniye
Yeniden Eskiye En çok oy alan
Inline Feedbacks
View all comments
0
Yorum Yapmak ve Görüntülemek İçin Tıklayınızx