Deadpool Samurai Manga Geçici Olarak Yayına Ara Verdi

Marvel dünyasının sevilen karakteri Deadpool’un yer aldığı Deadpool Samurai manga, yazar Sanshirō Kasama ve çizer Hikaru Uesugi tarafından yayımlanan 20. bölümle birlikte, “çeşitli sebepler” nedeniyle belirsiz bir süreliğine ara vereceğini duyurdu. Mangaya ne zaman devam edileceği konusunda resmi bir açıklama yapılmazken, Shonen Jump+ platformu gelişmeleri sosyal medya hesapları ve diğer kanallar aracılığıyla duyuracağını belirtti.

Kasama, kişisel X (eski adıyla Twitter) hesabında esprili bir özür mesajı paylaşarak, ara verme sebeplerine dair detay veremeyeceğini ifade etti. Bu paylaşımda, Deadpool: Samurai’nin 20. bölümünün renkli açılış sayfası da yer aldı ve bu sayfa, The Quintessential Quintuplets mangasının kapak parodisi olarak dikkat çekti.

Deadpool Samurai Manga Kapak Parodileriyle Gündemde

Manganın son bölümleri, ayrıca Gōshō Aoyama’nın Dedektif Conan serisinin ve Yūsuke Saitō ile Jirō Takidaira’nın Mochimochi no Ki adlı çocuk kitabının kapak parodilerine de sahne oldu.

İkinci Sezon Romantik Komedi Gibi Başladı, Deadpool Çıkış Yaptı!

Deadpool: Samurai’nin ikinci sezonu başlarda “Secret Steward” isimli bir romantik komedi olarak duyurulmuştu. Ancak manganın ilk bölümü 8 Ağustos’ta Shonen Jump+ platformunda yayınlandığında beklenmedik bir dönüş yaşandı ve manganın aslında Deadpool: Samurai’nin ikinci sezonu olduğu ortaya çıktı.

Kasama ve Uesugi daha önce 2019 yılında, Shonen Jump+’ta Deadpool: Samurai tek seferlik bir manga bölümü yayınlamıştı. Bu proje, Shueisha ve Marvel Comics arasındaki bir iş birliğinin ürünü olarak başlamış, kısa süreli bir seriye dönüşmüştü. Serinin ilk sezonu Aralık 2020’de yayınlanmaya başlamış ve Haziran 2021’de son bulmuştu. Viz Media, manganın iki cildini de Marvel karakterlerine dayanan diğer manga ve çizgi romanlarla birlikte 2022 yılında piyasaya sürdü.

Deadpool Sinema Dünyasında da Yerini Aldı

Deadpool & Wolverine filmi, 26 Temmuz’da vizyona girdi ve Fox’un Deadpool karakterini Disney’in Marvel Sinematik Evreni’ne dahil ederek yeni bir döneme kapı araladı.

X (Twitter) üzerinden bizi takip ederebilir, manga önerilerimize göz atabilirsiniz!

0 0 Oylar
Article Rating
Abone Ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiden Yeniye
Yeniden Eskiye En çok oy alan
Inline Feedbacks
View all comments
0
Yorum Yapmak ve Görüntülemek İçin Tıklayınızx