Haikyuu 5. Sezon Ne Zaman? Haikyuu Yeni Sezon

Haikyuu spor animeleri arasında en çok izlenen animelerden birisi.  En güzellerinden biri olduğuna da şüphe yok. Bu yüzden Haikyuu 5 Sezon ne zaman sorusu da çok merak edilen bir soru. Fakat 19 Aralık 2020’de 4. Sezonun final bölümü yapması ve sonra sonrasında haber alamamak izleyicileri çok üzdü. Yeni bir sezon geleceğini hepimiz biliyoruz, bekleyeceğimiz sürenin kısa olmayacağını da biliyoruz. Yine de bu belirsizlik açıkçası biraz sinir bozucu. Haikyuu 5. Sezon ne zaman çıkacak sorumuza yanıt arıyor ve Haikyuu yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyoruz. Anime sitesi bunun için pek çok yayın okudu resmi açıklamanın olmamasına karşın sizin için bir şeyler buldu 🙂 Öncelikle biraz anime üzerine konuşup gözlerimizi yaşartmak istiyorum.

Haikyuu Animesi Konusu

Kısa boylu, azimli karakterimiz Shoyo Hinata’nın voleybol oyunucusu olma macerası da diyebiliriz. Macera şöyle gelişiyor: Hinata, bir turnuva izliyor ve tam manasıyla bir voleybol aşığı oluyor büyük bir kararlılıkla boyuna posuna bakmadan voleybolcu olmaya karar veriyor. Bu animeyi en güzel yapan yönlerden biri de tam olarak bu. Belirli kalıplara uyarak genel kanının ne yapabileceğimize karar vermesi değil, bizim gösterdiğimiz kararlılığa bağlı olarak bizim neler yapabileceğimiz. Böyle güzel ve dolu dolu bir alt metni maalesef gerçek insanların oynadığı dizilerde pek göremiyoruz. O yüzden iyi ki Haikyuu var, iyi ki animeler var. <3

Haikyuu 5. Sezon Ne Zaman? Haikyuu Yeni Sezon

Haikyuu Anime Hakkında Bilgi

Manga Çıkış Tarihi: 20 Şubat 2012

Manga yazarı: Haruichi Furudate

Haikyuu Manga Kaç Cilt? 45 Cilt

Anime Başlangıç Tarihi: 6 Nisan 2014

Anime Yazarı: Taku Kishimoto

Anime Yönetmen: Susumu Mitsunaka (1-60) Masako Sato (61-85)

Kimetsu no Yaiba Opening: Demon Slayer Opening Sözleri

Haikyuu 5. Sezon Ne Zaman

4. Sezon finalini 19 Aralık 2020’de yaptığını söylemiştik. Takribi 1 sene sonra çıkacağını düşünürsek bu yılın yani 2021’in sonlarına doğru çıkması gerektiğini söyleyebilir fakat altıncı aya geldiğimiz halde hâlâ bir açıklama gelmediğini görüyoruz. Devamının geleceğini bildiğimizden ve henüz bir haber alamadığımızdan dolayı yapılacak en iyi tahmin 2022’nin ilk aylarında çıkacak olmasıdır. Bugüne kadar izlediğimiz animeler olsun, okuduğumuz yazdığımız anime haberleri olsun hepsini göz önüne alarak 2022 yılının ilk yarısında çıkmasının muhtemel olduğunu düşünüyoruz. Tabii ki sizler gibi öyle umuyor ve sabırsızlıkla da bekliyoruz. Haikyuu 5 Sezon ne zaman çıkacak sorusuna resmi bir cevap geldiği gün bu sayfada resmi tarihi görebileceksiniz.

 

3 2 Oylar
Article Rating
Abone Ol
Bildir
guest
1 Yorum
Eskiden Yeniye
Yeniden Eskiye En çok oy alan
Inline Feedbacks
View all comments
Bruhmoment

Hala gelmedi inşallah gelir :/

1
0
Yorum Yapmak ve Görüntülemek İçin Tıklayınızx